Kennel Nordysak Show Siberian Huskies  
 
  Tietoa
Sukutaulu
Galleria

Jääsilmän Frou-Frou "Tyra"

[KoiraNet] [Pawvillage]

Syntymäaika: 8.1.2011 - 18.10.2013, tapaturmaisesti
Sukupuoli: narttu
Korkeus ja paino:
keskikokoinen, 21kg
Terveys:
Kasvattaja: kenneli Jääsilmän

  Date of Birth: January 8th 2011 - October 18th 2013, she was hit by a car
Gender: female
Height and weight: medium sized, 21kg
Health:
Breeder: kennel Jääsilmän
Jääsilmän Frou-Frou


Tyra on luonteeltaan todellinen työkoira. Pääasiassa se juoksee aina valjakon johdossa. Tuntuu että Tyran elämäntehtävänä on valjakkotyöskentely ihmisen kanssa ja ruoka. Siitä on tullut minun pienen showvaljakkoni tärkeä johtajakoira, jonka kanssa työskenteleminen on ilo. Aina treeneihin lähtiessä ja sieltä pois tullessa, Tyran häntä heiluu iloisena. Tyran mielestä tämä on mahtavaa elämää.

Oli Tyralla sitten yllään valjaat tai näyttelyhihna, sen kanssa tekeminen on aina yhtä hauskaa ja helppoa. Tuntuu että vaikeuksia ei olekaan. Se on luonteeltaan niin tasapainoinen ja suhtautuu kaikkiin asioihin järkevän rauhallisesti. Kuitenkin Tyra ottaa uudet haasteet vastaan aina yhtä innokkaana.

Muuten Tyra on hiljainen ja rauhallinen. Se tulee hienosti juttuun kaikkien kanssa, eikä koskaan aineuta harmia. Rakenteellisesti Tyra on erinomaisesti kulmautunut, se on nopea ja se liikkuu kevein pitkin askelin. Sillä on erittäin kaunis narttumainen pää, sen korvat ovat pienet ja erinomaisesti asettuneet. Tyralla on erinomainen arktinen turkki.


 
Mentally Tyra is a real working dog. In harness she mainly runs in lead. It feels like her main priorities are working in harness and food. She's become the most important leader of my small show husky team, and it's always a pleasure to work with her. Every time we go to a training and come back from training, her tale is always waggling happy. She thinks this is an amazing life.

Weather Tyra's wearing harness or show leash, doing things with her is always great fun and easy. There's never any trouble. Tyra's such a balanced character and her attitude towards everything is so rational and calm. Still, every challenge Tyra faces, she's always as eager as ever.

Otherwise Tyra is calm and pretty quiet. She gets along with others really well and never causes troubles. Stuckturally Tyra is excellently angulated, fast and light mover. She's got a beautiful female head, with small really well set ears. Tyra's coat is excellent. 
 
  Kennel Nordysak Show Siberian Huskies