Kennel Nordysak Show Siberian Huskies  
 
  Tietoa
Sukutaulu
Galleria

EE CH, FI CH, DK CH*, LT CH*, LV CH* INT CH* Broadway Girl de Nariz de Nieve "Naomi"
*vahvistamattomat / unconfirmed
[KoiraNet] [Pawvillage]

Syntymäaika: 18.1.2011
Sukupuoli: narttu
Korkeus ja paino:
keskikokoa hieman pienempi, 21kg
Terveys: silmät terveet (2013)
Kasvattaja: kenneli de Nariz de Nieve

  Date of Birth: January 18th 2011
Gender: female
Height and weight: medium sized, 21kg
Health: eyes checked clear (2013)
Breeder: kennel de Nariz de Nieve
Naomi


Naomi saapui luokseni Espanjasta. Ensitapaamisemme oli Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun lentoboksista kurkisti utelias, rohkea ja reipas pieni pentu. Se istui sylissäni koko matkan Vantaalta Hämeenlinnaan aivan hiljaa, ja seurasi uteliaasti tapahtumia. Välillä se katsoi minua ruskeilla nappisilmillään ja heilutti häntäänsä touhukkaana. Siitä alkaen on matkustaminen Naomin kanssa ollut yhtä helppoa ja mukavaa.

Kaikki nuo ominaisuudet, joihin heti pentuna ihastuin, ovat mielestäni Naomin parhaat luonteenpiirteet. Se on erittäin ystävällinen ja lempeä. Se tykkää esiintyä kehässä, rakastaa huomiota ja kaikki yhdessä tekeminen sen kanssa on hauskaa.

Rakenteellisesti Naomi on erittäin upea narttu. Se on kulmauksiltaan erinomainen, ja sen kulmauksien tasapaino näkyy erittäin upeina liikkeinä. Muun muassa käyttökoiraa arvostava tuomari Pekka Teini on ihastellut koiran täydellisiä liikkeitä. Naomilla on hieno narttumainen pää ja sen korvat ovat asettuneet kauniisti. Sillä on kaunis paksu arktisen koiran turkki. Naomi on pärjännyt näyttelyissä erinomaisesti ja saavuttanutkin jo monen maan valion arvon.

Naomi juoksee valjakossa kaikilla paikoilla tasaisen hyvin. Syksyllä 2013 se osallistui kärrykilpailuihin saavuttaen rekikoirien kilpailukokeesta REK2, eli erittäin hyvän arvosanan. Vaikka Naomi on kaunis näyttelytähti, se ei diivale valjakossa, vaan porhaltaa sitkeästi läpi jopa suurempien lätäköiden syksytreeneissä. Se on aina innokas lähtemään juoksemaan treeneihin.

Rekikoirien käyttökeesta Naomilla on tuloksena REKÄ YLE 1 erinomaisella pistemäärällä 58. Työskentelyhalukkuudesta se sai 10/10 pistettä.

 
Naomi arrived to me from Spain. On our first meeting at Helsinki-Vantaa airport I met a curious, brave and lively little puppy. She sat on my lap the whole drive from Vantaa to Hämeenlinna, all quiet and curious of her surroundings. Every now and then she looked me right into the eye with her brown button eyes waggling her tale. Ever since then, travelling with Naomi has been easy and fun.

All the qualities I first loved about Naomi, are in my opinion, her best traits. She's very friendly and kind. She loves performing in show ring, loving the attention she gets. Everything we do together is great fun.

Structurally Naomi is a beautiful female. Her angulations are excellent, and her balance gives her a smooth movement. Even judge Pekka Teini, who normally likes working type dogs better, has praised Naomi's perfect movement. Naomi has an excellent female head with a great ear set. She's got an excellent arctic coat. Naomi's success in dog shows has resulted her with several champion titles.

In harness, Naomi runs every position in a dog team equally well. In autumn 2013 she participated on an off snow race getting the result of REK2 (good). Although Naomi is a beautiful show star, she doesn't go all diva when it comes to working. She even runs through deepest puddles with the same enthusiasm. She's always keen on going running.

Naomi's participated on the sled dogs' working test getting a REKÄ YLE 1 (Excellent) result with wonderful 58/60 points. Her working motivation was resulted with amazing 10/10 points.
 
 
 
  Kennel Nordysak Show Siberian Huskies