Kennel Nordysak Show Siberian Huskies  
 
  Tietoa
Sukutaulu
Galleria
Nordysak Show Awesome-Mewtwo "Lola"

[KoiraNet] [Pawvillage]

Syntymäaika: 19.9.2013
Sukupuoli: narttu
Korkeus ja paino:

Terveys:


  Date of Birth: September 19th 2013
Gender: female
Height and weight:
Health:
Nordysak Show Awesome-Mewtwo


Lola jäi kotiin Gian pennuista ja on luonteellisesti hyvin samanlainen kuin äitinsä. Se on innokas touhuamaan ihmisten kanssa ja hakee hyvin kontaktia. Lolalla on erittäin kaunis ilme ja tuntuukin, etten voi vastustaa sitä kun se kääntelee päätään ja katsoo silmiin sille puhuttaessa. Lola innostuu helposti, ja sen kanssa tekeminen onkin yhtä iloista hännän heilutusta. Se motivoituu jo pelkästään siitä että saamme puuhata yhdessä sen kanssa.

Rakenteellisessa kehityksessä Lola on selkeästi vielä kesken. Tuntuukin että joka kuukausi kasvua on tapahtunut eri suuntaan, mutta lupaava rekikoiranalku Lolasta on kasvamassa. Lola kehittyy hitaasti, kuten Giakin, mutta tällä hetkellä toivoisin Lolaan vielä jonkin verran lisää säkäkorkeuteen. Tämän hetkisestä koostaan huolimatta Lolan sydän on suuri ja se nauttii rapsutuksista ja sylihetkistä täydestä sydämestään. 
Lola stayed home from Gia's litter. She's very similar character as her mother. She's eager to do things with people and she has a great contact. Lola has got a beautiful expression, and I feel I can't resist her when she looks straight at me head tilted. Lola gets excited easily and when doing things together her tale's always waggling. She gets motivated by getting to work with me.

Structurally Lola's not yet developed fully. It feels like each month she grows into a new direction, but it seems she's growing up to be a promising sled dog. Like her her mother Gia, Lola grows up slowly. At the moment I'm hoping she'll gain a few centimeters to her height. In spite of Lola's current little size, she's got a big heart and she loves cuddling and playing together with me.
 
 
  Kennel Nordysak Show Siberian Huskies