Kennel Nordysak Show Siberian Huskies  
 
  Tietoa
Sukutaulu
Galleria
Occhilupo Opale Giallo "Gia"

[KoiraNet] [Pawvillage]

Syntymäaika: 15.12.2010
Sukupuoli: narttu
Korkeus ja paino:
keskikokoinen, 20kg
Terveys:
Kasvattaja: kenneli Occhilupo

  Date of Birth: December 15th 2010
Gender: female
Height and weight: medium sized, 20kg
Health:
Breeder: kennel Occhilupo
Occhilupo Opale Giallo

Gian hankintaa ei tarvinnut miettiä pitkään, sillä jo aiemmin sen isä oli herättänyt kiinnostukseni. Kun näin että Occhilupo-kennelissä oli suunnitteilla pentue, jossa kyseinen uros olisi isänä ja emänä näyttelyissä menestynyt tiivisrunkoinen narttu, olin varma että tässä olisi pentue minun makuuni.

Kun sitten näin Gian pienenä pentuna, olin aivan myyty. Se oli iloinen ja rohkea, oikea rasavilli. Gia on yhä säilyttänyt touhukkuutensa ja on iloinen ja energinen tyttö. Se on aina valmiina kaikkeen toimintaan ja oppii uudet asiat nopeasti. Valjaissa se on innokas ylläpitämään vauhtia, koska rakastaa juosta kovaa.

Gia on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Se on helppoa matkaseuraa näyttelyreissuilla. Iloisen luonteensa ansiosta kaikki mitä teen Gian kanssa saa minut aina iloiselle tuulelle.

Rakenteeltaan Gia on tasapainoinen, tilavarunkoinen, hienosti kulmautunut narttu, jolla on upea draivi liikkeissään. Gian kanssa näyttelykehässä juostessani en tahdo pysyä sen perässä, sillä se aivan liitää kehässä. Sillä on huskylle tyypillinen kaunis pää ja hyvä korvien asento. Sen karvanlaatu on erinomainen. Gia on mielestäni upea narttu.

Gia on osoittanut valjastyöskentelynsä myös rekikoirien käyttökokeissa saavuttaen REKÄ YLE 2 48 pisteellä.

Gialla on yksi pentue Playmor's Copycatin kanssa.


  I didn't have to think very long about weather get Gia or not. Her father had awoken my interest earlier, and as I saw kennel Occhilupo planning a litter with the male as sire and a very good looking champion female as dam, I knew this is a litter for me.

And when I met Gia as a little pup, I was sold. She's such a happy and brave little girl, a real rascal. Now that she's grown up, she's still very lively, happy and energetic. Gia's always ready for action and she's fast learner in everything she does. In harness she's good at maintaining speed, because she loves running fast.

Gia is very social towards people and other dogs. She's good company when travelling to shows with her. Because of her happy character, everything we do together, gets me on a happy mood.

Structurally Gia is well balanced. She's got an excellent chest and she's well angulated. She moves with a great drive. Running with her on a show ring I hardly can keep up with her flying trott. Her head is a very typical husky, with good ear set. Her coat is excellent. All in all, Gia is a wonderful female.

Gia's participated on a sled dog working test getting the result of REKÄ YLE 2 (Very Good) with 48 points.

Gia's got one litter with Playmor's Copycat.
 
 
  Kennel Nordysak Show Siberian Huskies