Kennel Nordysak Show Siberian Huskies  
 
  Tietoa
Sukutaulu
Galleria

TLNW-12 Gruyangaz Best of All "Ally"

[KoiraNet] [Pawvillage]

Syntymäaika: 18.11.2010
Sukupuoli: narttu
Korkeus ja paino:
keskikokoinen, 20kg
Terveys: silmät terveet (2013)
Kasvattaja: kenneli Gruyangaz

  Date of Birth: November 18th 2010
Gender: female
Height and weight: medium sized, 20kg
Health: eyes checked clear (2013)
Breeder: kennel Gruyangaz
Gruyangaz Best of All

Olin pitkään etsinyt itselleni näyttelylinjaista siperianhuskya. Viimein löysin mielenkiintoisen pentueen Gruyangaz-kennelistä Espanjasta. Pidin pentueen isän rakenteesta ja tasapainosta erittäin paljon ja ihastuin sen olemukseen. Pentueen emän sukutausta oli myös mielenkiintoinen ja ajattelin että tässä olisi juuri minunlaiseni pentue.

Kun Ally muutti luokseni, se oli reipas pieni pentu, joka kotiutui välittömästi, sulattaen sydämeni täysin hurmaavalla luonteellaan.

Ally aloitti näyttelyharrastuksen kanssani jo nuorena. Ally rakastaakin esiitymistä ja se on aina yhtä suuri ilo esittää kehässä. Yhteiset näyttelymatkat niin Suomessa kuin ulkomaillakin ovat olleet nautinnollisia. Ally on helppoa ja mukavaa seuraa matkoilla, se on aina iloinen ja tyytyväinen.

Muutenkin Ally tulee toimeen sekä ihmisten että eläinten kanssa hienosti. Se ei ole koskaan aiheuttanut ongelmia laumassa ja on todella kuuliainen tyttö.

Ally toimii myös hienosti valjakossa ja on osallistunut kilpailuihinkin. Ally juoksee valjakossa yhtä vahvasti johdossa kuin tiimissäkin. Treenissä se juoksee pääasiassa johtajana. Se työskentelee erinomaisesti valjakossa paikalla kuin paikalla ja lähtee vetolenkeille aina innokkaasti mukaan ollen työteliäs valjaassa tehden aina parhaansa. Allylla onkin rekikoirien käyttökokeesta tuloksena REKÄ YLE 1 erinomaisella pistemäärällä 59/60p! Se sai kokeessa erinomaiset 10/10 pistettä työmotivaatiosta.

Kaikenkaikkiaan Ally on kaunis koira. Se on tasapainoinen, upeasti kulmautunut narttu, jolla on erittäin kaunis ilme. Allylla on upea ylälinja ja se liikkuu vaivattomasti pitkällä askeleella. Allylla on kaunis vahva turkki.

Allylla on yksi pentue EE CH, EE JCH, LT JCH, LV JCH, Balt JCH Kristari's Dressed to Killin kanssa.  


  I'd been searching for a show quality Siberian Husky for a long time. Finally I found an interesting litter from kennel Gruyangaz in Spain. I liked sire's balanced struckture and his appearance. Dam's pedigree was also very interesting and I thought this is just my kind of a litter.

So when Ally moved to me, she was a happy little pup, who immediately made Finland her home. She melt my heart with her charming character.

We participated on dog shows right from when Ally was young. She loves performing and I find showing her in ring always as pleasurable. Travelling with her in Finland and abroad has always been a lot of fun. Ally's an easy going girl even when travelling, she's always happy and content.

Ally gets along really well with other people and animals. She's never caused problems in our pack and is a very obidient girl.

Apart from dog shows, Ally loves running in harness too and has participated on sled dog racing. In a sled dog team, she runs as easily in lead as in any other position. In training she usually leads the team. She works hard and is always eager to go for a run, always giving her best in a team. Ally's got a REKÄ YLE 1 (Excellent) result of sled dog's working test with with amazing score of 59/60 points! She was given excellent 10/10 points of her working motivation.

All in all Ally's a beautiful dog. She's balanced, really well angulated girl, with a beautiful expression. Her topline is excellent and she moves lightly and covers ground really well. She's got a great coat.

Ally's got one litter with EE CH, EE JCH, LT JCH, LV JCH, Balt JCH Kristari's Dressed to Kill.
 
 
  Kennel Nordysak Show Siberian Huskies